Prijzen zijn incl. toeristenbelasting, energie en gratis gebruik van overdekt zwembad met waterglijbaan en peuterbadje. Buiten de schoolvakanties van het midden en noorden om, is het zwembad gesloten van ma. - vr. van 16.00 tot 19.00 uur i.v.m. zwemlessen.

Bijkomende kosten:evt. bedlinnen € 8,00 p.p. en eindschoonmaak € 75,00. Meer info of boeken? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 0182-620255 / 06-53830047. Aankomst en vertrek op vrijdag of maandag. Aankomst tussen 15.00 en 17.00 uur en vertrek voor 10.00 uur.

Waarborgsom

Bij aankomst graag de waarborgsom (50,00 euro) bij de receptie voldoen. Deze wordt na de vakantie en controle v/d bungalow gestort op uw rekening, evt. na aftrek van breuk of vermissing.

Betalingsvoorwaarden

Na ontvangst van de bevestiging en factuur graag de aanbetaling binnen 8 dagen voldoen. Deze bedraagt 25% van de totale kosten. Het resterende bedrag dient uiterlijk zes weken voor de aankomstdatum te worden voldaan. Bij boekingen binnen zes weken voor de aankomstdatum dient het bedrag in één keer te worden voldaan, dit geldt ook voor bedragen onder de 200,00 euro.

Annuleringsvoorwaarden

Bij een annulering zijn annuleringskosten verschuldigd. Deze bedragen bij annuleringen tot 60 dagen voor de aankomstdatum 25% van de totale kosten. Bij annuleringen binnen 42 dagen voor de aankomstdatum zijn de totale kosten verschuldigd. Indien u een annuleringsverzekering wenst af te sluiten adviseren wij u contact op te nemen met een verzekeringsmaatschappij of bank.

Aansprakelijkheid

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor diefstal, verlies of beschadiging van goederen of voor ongeval of verwondingen van personen, tijdens of ten gevolge van verblijf in de bungalow en/of op het bungalowpark. Tevens kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor het onklaar of eventueel buiten werking raken van technische installaties of het uitvallen van voorzieningen/faciliteiten in de bungalow en/of op het park.